25Юни2019

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages

Конкурс "Лятно европейско междучасие"

 

След три изключително успешни години на инициативата „Европейско междучасие“, през които Вие бяхте наши партньори, идва логичната кулминация. Тя се нарича „Лятно европейско междучасие“. Обявяваме конкурс, насочен към всички български младежи на възраст между 16 и 21 години, с изразен интерес към Европейския съюз и социалните мрежи. Пълните условия на конкурса можете да намерите на http://www.mezhduchasie.eu/ . Голямата награда за общо 50 младежи от страната е участие в лятно училище, организирано от нас, в Централна България.

Всички желаещи да вземат участие в конкурса трябва да напишат интересен текст между 150 и 300 думи на тема #ДругитеЕвропейци и да кандидатстват през платформата на сайта на Европейско междучасие. Конкурсът е с начало 13 май, а приключва в 23:59ч на 27 май 2018г. Победители ще бъдат подбрани от независимо жури, което ще се води от трите критерия: грамотност, оригиналност на темата и увлекателен изказ.

Бихме искали да Ви призовем да насърчите учениците си да вземат участие в конкурса, като, забележете, този път не сме определили квоти, т.е. напълно е възможно повече от 1 ученик от 1 училище да успее да се пребори за място сред финалистите.

Още веднъж бихме искали да Ви благодарим за съдействието и отзивчивостта, с които се отнасяхте към нашата кауза през годините.

Офис на Светослав Малинов, член на Европейския парламент

Гр. София, ул „Г. С. Раковски“ № 101

www.smalinov.eu

www.mezhduchasie.eu

Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Facebook Светослав Малинов

Facebook Европейско междучасиеДата на публикацията: 16 Май 2018 Автор: АдминПД