04Декември2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Учител на годината - България 2016 г. Водеща

Учител на годината - България 2016 г.

Фондация "КУЗМАНОВ", отдел "Образование и култура" в медийно партньорство с БНТ, стартира поредната кампания "Учител на годината-България 2016г.". Както знаете, инициативата ни е различна от всички други подобни инициативи в страната, защото ние имаме ясни критерии за номиниране и не се интересуваме от териториалната или синдикалната принадлежност на Учителя. Ние търсим и отличаваме Просветителите на България по техните професионални и личностни качества. Всеки един Учител, Родител, Ученик, общественик или инициативен гражданин, може да номинира и разкаже за избран от него Учител, за работата му в клас и в извънкласните му дейности и т.н.
Самата церемония по награждаване на отличените Учители, съвременните Будители на България, по традиция, ще се проведе на 25.05.2016г. в гр. София. Точното място ще бъде обявено допълнително на сайта ни.

Ако желаете да изпратите Вашата номинация, то Ви молим да изтеглите, попълните и ни изпратите формуляра за номиниране до 30.04.2016г. Формулярът може да изтеглите от тук -  EC-07 или от секция "ДОКУМЕНТИ" на сайта, формуляр EC-07.

Номинирани и отличени Педагози ще бъдат гости в различни предавания на БНТ, за да разкажат за своята работа като Учители.

Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля свържете се с представител на Фондация КУЗМАНОВ, по удобен за Вас начин.

Още информация от екипа на Фондация "КУЗМАНОВ"Дата на публикацията: 06 Април 2016 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици