30Ноември2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
СУЕЕ посрещна гости от Санкт Петербург Водеща

СУЕЕ посрещна гости от Санкт Петербург

 

СУ за европейски езици посрещна ученици от училище № 328 в Санкт Петербург. Гостите ще са в Русе от 25 юни до 2 юли, а визитата им е в рамките на културното сътрудничество между двете учебни заведения.

 Координатор на проекта е госпожа Маша Станчева – преподавател по руски език. Групата, водена от госпожа Елина Суязова, ще се срещне с ръководството на училището и ще присъства в часовете по английски език при госпожа Биляна Илиева и Бриа Тросклеър.

За приятелите от Русия е подготвена интересна културна програма с посещения на забележителностите и музеите на град Русе, разходка с корабче по река Дунав и екскурзии до Велико Търново и Етнографския музей на открито „Етър“ в Габрово. Заедно със своите нови приятели гостите ще проследят събитията, свързани с Международния фестивал на пясъчните скулптури. Във връзка с предстоящата 140- годишнина от Освобождението на България  те ще посетят историческия връх  Шипка. Проектът дава чудесна възможност на участниците да създадат нови приятелства, да подобрят своите езикови умения както по руски, така и по английски език.Дата на публикацията: 26 Юни 2017 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици