28Септември2023

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
На официална церемония в Бургас бяха наградени участниците в деветия Международен ученически конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена“. Водеща

На официална церемония в Бургас бяха наградени участниците в деветия Международен ученически конкурс „Който спаси един човешки живот, спасява цяла вселена“.

За наша радост Виктория Димитрова, ученичка от IXв клас взе участие в конкурса и се представи достойно.

Днес тя споделени снимки от нейния личен архив с писателя Георги Господинов на представянето на творчеството му и организирания уъркшоп за участниците в литературния фестивал „Приятелството – смисъл и спасение“; с Недялко Йорданов при представяне на творчеството му, с участничките в международния конкурс, на кораб „Бургус“ при пътуването към остров „Св. Анастасия“, където се е провел уъркшоп с Кристофър Бъкстон.

Виктория показа и остров „Св. Анастасия“ в музея към острова, в една от залите на който се прожектират икони, свързани с датировката на важните събития за острова.

Откриването на „пейка – книга“ от организация „АЛЕФ“ в Морската градина на град Бургас, преживяванията на моста в Бургас с българските и чуждестранни участници в конкурса ще оставят спомен за емоциите на Виктория от участието ѝ в конкурса.

На снимките са още кадър от „Акве Калиде“ – Баните  на Сюлейман Великолепни, забележителност, чието посещение е било организирано от „АЛЕФ“, плакат на първия литературен форум „Приятелство – смисъл и спасение“, сертификат от посещението на Вики на остров „Св. Анастасия“ и разбира се, нейната грамота от участието ѝ в международния конкурс.

Поздравления за участието ти, Вики!

Пожелаваме ти следващи изяви и успехи!Дата на публикацията: 01 Юли 2022 Автор: СУЕЕ

Галерия със снимки