04Декември2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages

София се класира за Националното състезание по английски език Spelling Bee

На 20.04 2013 г. oт 11.00 в СОУ "Възраждане" се проведе регионалния етап на състезанието по английски език Spelling Bee.

В първия кръг на състезанието участваха 26 ученици от региона. След оспорвана надпревара от 16 части, на финала останаха нашата състезателка Анжелина Велева от 7б клас и Радина Караиванова от Свищов. Анжелина се класира втора.

Във втория кръг на състезанието София Енчева от 5б клас  беше втора и се класира за националния етап на Spelling Bee, който ще се проведе на 11.05.2013 г. в София.

Както souee.bg информира, на училищния кръг на Spelling Bee се класираха София Руменова – 1 място, Анжелина Велева – 2 място.

Регионалното състезание имаше 2 кръга – за децата класирали се на 2 място на училищните състезания и отделен кръг за децата класирали се на 1 място в училищните състезания. И двете ни момичета заеха 2 място в съответните етапи. Според правилата, от училищните първенци се излъчват двама, които заминават на националното състезание.Дата на публикацията: 21 Април 2013 Автор: Админ1

Галерия със снимки

 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици