30Ноември2021

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Националната агенция по приходите ще подарява таблети на ученици срещу регистриране на касови бележки Водеща

Националната агенция по приходите ще подарява таблети на ученици срещу регистриране на касови бележки

Националната агенция по приходите (НАП) ще подарява таблети, фотоапарати и видео игра на ученици срещу регистриране на касови бележки, пише в днешния си брой в. Новинар. Играта „Парола: Касова бележка“ е част от кампанията на институцията за повишаване на данъчната култура сред младежите в страната.

Всеки ученик в България ще може да регистрира неограничен брой касови бележки през приложение във Facebook страницата „Влез в час с данъците“. Всяка касова бележка ще представлява едно участие в томболата и колкото повече бонове бъдат регистрирани, толкова по-висок е шансът участникът да получи някоя от наградите. Регистрацията включва дата, час и сума на фискалния бон, но стойността на покупката не е от значение. Учениците трябва да пазят документа, за да получат печалбата си.

Кампанията продължава в пет етапа – с тегления в края на всеки месец до 31 май тази. В последното теглене ще бъде присъдена и голямата награда – конзола PlayStation 3. Пълна информация за правилата на инициативата можете да намерите на във Фейсбук страницата.

Паралелно с играта, служители на Агенцията ще разясняват кампанията в различни училища в страната, както и необходимостта от плащане на данъчните и осигурителните задължения и вредите от сивата икономика.Дата на публикацията: 15 Януари 2015 Автор: Админ1
 

Социални мрежи

Абонамент

Електронен абонамент за новини и важни съобщения от СУ за европейски езици