13Юни2024

- St Constantine Cyril the Philosopher Secondary School of European Languages
Благодарствено писмо от Стопанска академия “Димитър А. Ценов” към учениците от XI клас ПП География и икономика Водеща

Благодарствено писмо от Стопанска академия “Димитър А. Ценов” към учениците от XI клас ПП География и икономика

Шест ученици от XI клас на СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ – гр. Русе спечелиха отличия в оспорван конкурс за есе на тема „Как си представям туриста на бъдещето?“, организиран от катедра „Икономика и управление на туризма“ при Стопанска академия „Димитър А. Ценов“, гр. Свищов.

Ая Донева, Албена Димитрова, Антония Дудева, Симона Димитрова, Даниел Влахов от XIА клас и Симона Валентинова от XIБ клас спечелиха признание за своите оригинални есета, разкриващи визията им за туризма на бъдещето. За своето отлично представяне те получиха благодарствено писмо от ръководството на Академията, а Ая Донева се класира на второ място сред 59 участници от 24 различни училища.

Конкурсът за есе е част от усилията на катедра „Икономика и управление на туризма“ да насърчи интереса на младите хора към туризма и да стимулира тяхното креативно мислене. Катедрата е водещ център за обучение и научноизследователска дейност в областта на туризма в България и си сътрудничи с редица училища и университети в страната.Дата на публикацията: 23 Май 2024 Автор: СУЕЕ

Галерия със снимки